Kvar sistema

Hitno saopštenje ''Еr Srbije'', pozivaju putnike da dođu ranije na aerodrom

  • Izvor: SRNA
  • 10.08.2024. 17:15

Srpska avio-kompanija "Еr Srbija" saopštila je da je usljed novog kvara IT sistema na beogradskom aerodromu došlo do stvaranja većih gužvi na šalterima za prijavu na letove i da su kao posljedica toga zabilježena kašnjenja većine letova avio-kompanija, uključujući i "Еr Srbiju".

Iz kompanije "Еr Srbija" pozvali su putnike da na beogradski aerodrom dođu najkasnije tri časa prije planiranog leta zbog veoma usporenog procesa prijave na let.

"Еr Srbija" je putnicima uputila izvinjenje zbog najavljenih odstupanja, do kojih dolazi zbog okolnosti koje su van kontrole srpske nacionalne avio-kompanije.

U saopštenju srpske avio-kompanije istakli su da odstupanja od planiranog reda letenja mogu dalje dovesti do potencijalnih pomjeranja aerodromskih slotova od evropske kontrole letenja i daljih posljedičnih kašnjenja, isticanja radnog vremena posade, kao i isticanja radnog vremena pojedinih aerodroma.

Ćosić za ATV: Gradovi i opštine u Srpskoj nisu pozvani da se prijavljuju na bilo kakve američke programe

Ćosić za ATV: Gradovi i opštine u Srpskoj nisu pozvani da se prijavljuju na bilo kakve američke programe

Nadležne službe "Еr Srbije" preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se smanje posljedice kvara IT sistema beogradskog aerodroma po putnike.

"Svi putnici koji eventualno budu izgubili svoje konekcije, biće preusmjereni na alternativne letove", ističu iz "Еr Srbije" i podsjećaju da se putnici za sve informacije mogu obratiti kontakt-centru te kompanije ili posjetiti sajt.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Preko Atlantika (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+)