Tragedija kod Leskovca

"Danas mu je bio posljednji radni dan" - Detalji stravičnog udesa u kom je nastradao mladić

  • Извор: Телеграф
  • 24.06.2022. 21:15

U saobraćajnoj nesreći koja se danas popodne desila kod Sokobanje kada se automobil sudario sa kamionom, poginula je jedna muška osoba, K. N. (20) iz Leskovca, dok je 10 osoba povrijeđeno.

Doktor Nenad Blagojević, sa klinike za ortopediju u aleksinačkoj bolnici kaže da je petoro povrijeđenih iz udesa, koji su smješteni u bolnici u Aleksincu, u stabilnom stanju. Prema njegovim riječima, u pitanju su lakše tjelesne povrede i oni nisu životno ugroženi.

– Svi pacijenti su svjesni, komunikativni, stabilnih vitalnih parametara i niko nije životno ugrožen. Jedan pacijent ima prelom potkoljenice dok ostali imaju kontuzione povrede – rekao je dr Blagojević za Blic.

Petoro teže povrijeđenih je transportovano u Klinički centar u Nišu.

Kako se saznaje na licu mjesta, šef radnika koji je vozio oko kilometar ispred kamiona, kaže da je ovo druga nesreća za dva dana koja ih je zadesila.

– Išao sam kolima kilometar ispred njih. Vraćali smo se iz Sokobanje, gdje smo radili na akva parku. Danas nam je bio posljednji radni dan. Pozvao me telefonom jedan od radnika iz kamiona i rekao da su imali udes, pa sam se vratio ovdje i vidio da su se sudarili sa Renoom - priča on.

Na kraju je dodao da ne zna kako je došlo do nesreće:

- Ni oni ne znaju tačno kako je došlo do nesreće, osim da je “reno” prešao na njihovu stranu kolovoza. Mislim, na osnovu onog što su mi ispričali radnici, da je izletio iz krivine jer je vozio jako brzo. Strašno je ovo što se desilo, i mi učestvujemo u radovima na auto-putu, gdje nam je juče poginuo kolega kada ga je pregazio kamion. Sutra mu je sahrana. Još smo pod stresom zbog jučerašnjeg događaja, a danas nas je zadesila nova nesreća – ispričao je za Telegraf.rs V. J. šef radnika iz kamiona.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина