Министар унутрашњих послова

Дачић: Конаковићу није до Северине, већ до потребе да напад Србију

  • Извор: СРНА
  • 27.08.2024. 13:12

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић оцијенио је да онима који нападају Србију због Северине Вучковић и њеног задржавања на граници није до хрватске пјевачице, већ до сталне потребе да нападају Србију, као што то чини министар иностраних послова у Савјету министара Елмедин Конаковић.

"Конаковић у свему има потребу да нападне Србију, само никад не спомену ни муџахедине којима су дали држављанство, ни Насера Орића, ни било који злочин против Срба", рекао је Дачић.

Он је поручио, како је навео, свом политичком олошу из региона који се дигао да од комарца прави магарца да је Србија једина слободна земља у региону и да у Србији нико није ухапшен што слуша "неподобну музику" или због својих политичких или националних ставова.

"А што не дају предсједнику (Србије Александру) Вучићу да посјети Јасеновац? Зашто не дају министрима? Зашто сваког ко има везе са државом Србијом држе сатима на граници?", упитао је Дачић.

Додик: Ако је Конаковићу Северина оличење моралности, пао је на ниске гране

Додик: Ако је Конаковићу Северина оличење моралности, пао је на ниске гране

Он је истакао да ће одређени пропусти у поступању, ако их је било, бити исправљени.

"Али ви себе никада нећете исправити, јер вас одржава мржња према Србији и свему што је српско, као и према председнику Вучићу. И на крају, довољно је рећи само једно - ако вам је Србија толико лоша, што хрлите у Србију, од концерата до спортских манифестација", закључио је Дачић.

Након што је Северину на граници зауставила српска полиција, те јој је послије провјера допуштено да уђе у Србију она је то одбила, а Конаковић је потом на мрежи "Икс" написао како Србија јавним личностима из БиХ и Хрватске ограничава кретање "само зато што говоре истину о Сребреници".

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)