Ramiz Šljivić

Astrolog koji je "predvidio" gdje će Matej biti pronađen pogriješio za 50 metara

  • Извор: Курир
  • 22.05.2022. 15:42

Ramiz Šljivić iz Tuzle je vedskom atrologijom navodno otkrio gdje će tijelo Mateja Periša biti pronađeno.

Kako navodi, pogriješio je u predviđanjima za 50 metara.

- Sve što je meni moja intuicija rekla i što sam izvukao iz vedskog natala Mateja Periša. Matejeva duša je napustila njegovo tijelo u periodu Venere, nije otišao kao kriminalac, već sa pjesmom na usnama, veseo - naveo je Šljivić za Pink.

Kako je dodao, nema dileme da je smrt nastala utapanjem.

Detektiv Bata Zdravković kaže da mu se Šljivić javio početkom marta, ali da nije vjerovao u te priče.

- U početku nisam vjerovao, jer u takve stvari ne vjerujem. Nadao sam se da će Matej biti pronađen živ. Vjerovao sam da će ovaj slučaj biti riješen drugačije. Ramiz mi se javio mejlom i rekao da je na tom i tom mjestu Matej imao susret sa anđelom smrti - naveo je Zdravković.

Kako je rekao, bio je u kontaktu i sa Metejevom porodicom, ali i sa njegovim prijateljima koji su bili sa Perišem u Beogradu, osim jednog.

Kriminolog Ratomir Antonović smatra da je Ada Huje mjesto pogodno za izvršenje različitih krivičnih djela.

- Radi se jednom specifičnom dijelu Beograda, koji djeluje kao izolovan od opšte urbanicazije. Ima puno starih šlepova ostavljenih tu da istrunu, otpada... kada govorimo o obračnu kumova koji se tu dogodio. Kada je riječ o velikoj saobraćajnoj nesreći mislim da je to stvar koincidencije - naveo je Antonović.

- Kada je riječ o Mateju Perišu treba sagledati racionalne okolnosti. Zbog konfiguracije riječnog dna tijelo nije moglo da otpluta dalje - istakao je Antonović.

Тагови: