Градоначелник Београда

Александар Шапић поднио оставку!

  • 29.09.2023. 10:15

Градоначелник Београда Александар Шапић поднио је оставку на ту функцију.

Управо сам поднио формалну оставку на мјесто градоначелника града Београда, како би почели да се стварају правни услови за одржавање избора који би се, поред парламентарних и покрајинских, 17. децембра одржали и на нивоу Београда, рекао је градоначелник Александар Шапић.

"И након овог чина, наставићу једнако предано и посвећено да обављам посао градоначелника, да би се неометано обезбиједило спровођење и реализација како свих револуционарних социјалних мјера, тако и пројеката које смо реализовали, започели или најавили, а који су обиљежили период од када сам дошао на ово мјесто. Kад Влада Републике Србије уведе привремени орган и када се коначно стекну сви правно-формални услови за расписивање избора 17. децембра, очекујем да као предсједник тог тијела такође наставим да водим Београд, до дана избора и коначне провјере повјерења за све што смо урадили у претходних годину и по дана и што тек планирамо да урадимо за добробит Београда и свих наших Београђана", изјавио је Шапић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.