Једна се тиче и њених родитеља, упоређује се ко је гдје и с ким био

3 камере откривају истину о дану када је нестала Данка Илић?

  • Извор: Курир
  • 29.08.2024. 23:06

Више јавно тужилаштво у Зајечару, које води истрагу убиства мале Данке Илић из Бора, дало је налог да се вјештаче камере које су снимале период у вријеме нестанка двогодишње дјевојчице, а налазе се на мјестима гдје су виђени осумњичени, сазнаје Курир!

- Ради се о вјештачењу три камера. Двије камере су са кућа у Бањском Пољу, а оно што је ново јесте да је једна камера са зграде у којој живи породица Илић у Бору. Иначе, вјештачење се ради како би се тачно утврдио слијед времена, јер су то аматерске камере, да кажемо раштимоване. Вјештачење ће се извршити у Београду и очекујемо да то не траје више од десетак дана - сазнајемо незванично у тужилаштву.

На Велику Госпојину поравнало се шест планета, случајност или не?!

На Велику Госпојину поравнало се шест планета, случајност или не?!

Више јавно тужилаштво у Зајечару и даље ради на случају, иако су сви свједоци саслушани, дали су исказе, сви материјални докази су прегледани, осумњичени се више неће појављивати пред тужилаштвом, међутим, то не значи да се истрага званично привела крају.

- Сада се упоређује вријеме, и то у секунд, ко је где и са ким био тог дана када се Данки изгубио сваки траг. Оптужница се мора подићи до 26. септембра или се осумњичени тада морају пустити на слободу. За сада се извјесно да ће тужилаштво подићи оптужницу, али се још увијек не зна како ће она гласити - објашњава добро обавјештен извор Курира.

Послије 36 година откривено: Ово су биле Титове посљедње ријечи

Послије 36 година откривено: Ово су биле Титове посљедње ријечи

Подсјећања ради, Срђан Јанковић (50) из борског села Лука и Дејан Драгијевић (50) из села Злот терете се да су 26. марта у Бањском Пољу службеним аутомобилом ЈКП "Водовод", чији су радници, ударили девојчицу Данку која је изашла на пут. Обојици је притвор продужен до 26. септембра, када иначе, истиче шест мјесеци, што је рок за подизање оптужнице и рок њиховог останка у притвору.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: