Jedna se tiče i njenih roditelja, upoređuje se ko je gdje i s kim bio

3 kamere otkrivaju istinu o danu kada je nestala Danka Ilić?

  • Izvor: Kurir
  • 29.08.2024. 23:06

Više javno tužilaštvo u Zaječaru, koje vodi istragu ubistva male Danke Ilić iz Bora, dalo je nalog da se vještače kamere koje su snimale period u vrijeme nestanka dvogodišnje djevojčice, a nalaze se na mjestima gdje su viđeni osumnjičeni, saznaje Kurir!

- Radi se o vještačenju tri kamera. Dvije kamere su sa kuća u Banjskom Polju, a ono što je novo jeste da je jedna kamera sa zgrade u kojoj živi porodica Ilić u Boru. Inače, vještačenje se radi kako bi se tačno utvrdio slijed vremena, jer su to amaterske kamere, da kažemo raštimovane. Vještačenje će se izvršiti u Beogradu i očekujemo da to ne traje više od desetak dana - saznajemo nezvanično u tužilaštvu.

Na Veliku Gospojinu poravnalo se šest planeta, slučajnost ili ne?!

Na Veliku Gospojinu poravnalo se šest planeta, slučajnost ili ne?!

Više javno tužilaštvo u Zaječaru i dalje radi na slučaju, iako su svi svjedoci saslušani, dali su iskaze, svi materijalni dokazi su pregledani, osumnjičeni se više neće pojavljivati pred tužilaštvom, međutim, to ne znači da se istraga zvanično privela kraju.

- Sada se upoređuje vrijeme, i to u sekund, ko je gde i sa kim bio tog dana kada se Danki izgubio svaki trag. Optužnica se mora podići do 26. septembra ili se osumnjičeni tada moraju pustiti na slobodu. Za sada se izvjesno da će tužilaštvo podići optužnicu, ali se još uvijek ne zna kako će ona glasiti - objašnjava dobro obavješten izvor Kurira.

Poslije 36 godina otkriveno: Ovo su bile Titove posljednje riječi

Poslije 36 godina otkriveno: Ovo su bile Titove posljednje riječi

Podsjećanja radi, Srđan Janković (50) iz borskog sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot terete se da su 26. marta u Banjskom Polju službenim automobilom JKP "Vodovod", čiji su radnici, udarili devojčicu Danku koja je izašla na put. Obojici je pritvor produžen do 26. septembra, kada inače, ističe šest mjeseci, što je rok za podizanje optužnice i rok njihovog ostanka u pritvoru.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: