Gradonačelnik saopštio

Trebinje: Ugostiteljski objekti goste smiju primati do 21 čas!

  • 12.03.2021. 15:17

Svi ugostiteljski objekti na području grada Trebinja od danas će goste moći da primaju do 21 čas, a poslije 22.00 časa u njima ne smije da bude gostiju, dok će odluka o onlajn nastavi u pojedinim školama biti donesena do ponedjeljka, rekao je gradonačelnik Mirko Ćurić.

Ćurić je pozvao ugostitelje da se pridržavaju novih mjera, te da će biti pojačane inspekcijske kontrole zbog pogoršane epidemiološke situacije.

"Ukoliko uočimo da se mjere ne poštuju, već sutra ćemo biti primorani da skratimo radno vrijeme ugostiteljskih objekata", naveo je Ćurić.

On je kazao da je veliki broj učenika testiran na virus korona, te da se rezultati očekuju najkasnije do nedjelje, nakon čega će biti poznato da li će pojedine škole preći na onlajn nastavu.

"Prema sadašnjim podacima nema potrebe prelaska na onlajn nastavu, ali vidjećemo kakvi će biti rezultati testova", pojasnio je Ćurić.

Gradski štab je obavezao direktore osnovnih i srednjih škola da dostavljaju izvještaje o epidemiološkoj situaciji u tim ustanovama.

Тагови:
  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.