Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović očekuje izbornu pobjedu koalicije i u Šekovićima

  • 28.08.2018. 17:14

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Šekovićima da na predstojećim izborima očekuje pobjedu koalicionih stranaka, predvođenih SNSD-om, i u ovoj opštini.

Ona je rekla da je tema sastanka sa predstavnicima koalicionih stranaka, predvođenih SNSD-om, u Šekovićima bila procjena šansi na predstojećim izborima. 

"Mi smo definitivno pobjednička koalicija i znamo čime raspolažemo, evo i u opštini Šekovići. To će biti doprinos našem ukupnom uspjehu. Naše izborne projekcije kreću se između 60 i 65 odsto glasova", rekla je Cvijanovićeva novinarima. 

Momir Ristić je, u ime Opštinskog odbora SNSD-a i vladajuće koalicije u Šekovićima, rekao da ne sumnja u izbornu pobjedu ove opcije, i to za sve nivoe vlasti. 

"Uopšte ne sumnjamo u našu pobjedu. Imamo dobru saradnju sa našim koalicionim partnerima, tako da tu neće biti problema", ocijenio je Ristić u izjavi novinarima. 

Današnjem sastanku koalicije u Šekovićima prisustvovali su i čelnici lokalnih odbora Socijalističke partije, Demokratskog narodnog saveza, Ujedinjene Srpske i Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj", koji su podržali koalicione kandidate na opštim izborima u oktobru.