Драма

Украла ауто па јурцала ауто-путем на крају скочила у језеро

  • Извор: Телеграф
  • 25.05.2024. 09:02

Припадници Патроле ауто-путева Флориде и полиције Мајами-Дејда морали су да скоче у језеро како би спасили и ухапсили жену након што је одбила да се подигне уз помоћ ужета. Овој драми је претходила друга, са потјером, јавља НБЦ Миами.

Снимак са камере у полицијском аутомобилу, који је објавила Патрола ауто-путева Флориде, приказује потјеру великом брзином која се завршила драматичним спасавањем осумњичене из воде, након што је жена покушала да побјегне властима скакањем у језеро.

Инцидент је започео 9. маја када је осумњичена наводно украла аутомобил током пробне вожње.

Потјера је почела када је украдени аутомобил идентификован на ауто-путу. Видео приказује осумњичену како вози несмотрено, достижући брзине до 140 километара на час, агресивно маневришући кроз густ саобраћај и користећи зауставну траку да обиђе друга возила.


На снимку се види како осумњичена удара неколико возила, на крају ударивши у камион довољно јако да онеспособи своје возило.

Припадник патроле, који је успио да остане близу осумњичене током потјере, изашао је из свог патролног возила и пришао њеном с извученим пиштољем. Док су се други полицајци приближавали, осумњичена је изашла из возила, те се попела на бетонски зид.

Осумњичена је затим скочила у језеро у покушају да избјегне хапшење. Одбила је да ухвати ужад која су јој била бачена, што је довело до тога да је неколико полицајаца ушло у воду.


Током спасавања, наводно је изгребала једног полицајца и кратко потопила другог, пише Телеграф.

Осумњичена је на крају извучена из воде и ухапшена. Суочава се са више оптужби, укључујући крађу возила, два случаја напада на полицајца, бјежање и избјегавање полиције, напуштање мјеста несреће и опирање хапшењу.

Један од возача који су учествовали у судару задобио је повреде и хоспитализован је. Инцидент је под даљом истрагом локалних власти.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм