Drama

Ukrala auto pa jurcala auto-putem na kraju skočila u jezero

  • Izvor: Telegraf
  • 25.05.2024. 09:02

Pripadnici Patrole auto-puteva Floride i policije Majami-Dejda morali su da skoče u jezero kako bi spasili i uhapsili ženu nakon što je odbila da se podigne uz pomoć užeta. Ovoj drami je prethodila druga, sa potjerom, javlja NBC Miami.

Snimak sa kamere u policijskom automobilu, koji je objavila Patrola auto-puteva Floride, prikazuje potjeru velikom brzinom koja se završila dramatičnim spasavanjem osumnjičene iz vode, nakon što je žena pokušala da pobjegne vlastima skakanjem u jezero.

Incident je započeo 9. maja kada je osumnjičena navodno ukrala automobil tokom probne vožnje.

Potjera je počela kada je ukradeni automobil identifikovan na auto-putu. Video prikazuje osumnjičenu kako vozi nesmotreno, dostižući brzine do 140 kilometara na čas, agresivno manevrišući kroz gust saobraćaj i koristeći zaustavnu traku da obiđe druga vozila.


Na snimku se vidi kako osumnjičena udara nekoliko vozila, na kraju udarivši u kamion dovoljno jako da onesposobi svoje vozilo.

Pripadnik patrole, koji je uspio da ostane blizu osumnjičene tokom potjere, izašao je iz svog patrolnog vozila i prišao njenom s izvučenim pištoljem. Dok su se drugi policajci približavali, osumnjičena je izašla iz vozila, te se popela na betonski zid.

Osumnjičena je zatim skočila u jezero u pokušaju da izbjegne hapšenje. Odbila je da uhvati užad koja su joj bila bačena, što je dovelo do toga da je nekoliko policajaca ušlo u vodu.


Tokom spasavanja, navodno je izgrebala jednog policajca i kratko potopila drugog, piše Telegraf.

Osumnjičena je na kraju izvučena iz vode i uhapšena. Suočava se sa više optužbi, uključujući krađu vozila, dva slučaja napada na policajca, bježanje i izbjegavanje policije, napuštanje mjesta nesreće i opiranje hapšenju.

Jedan od vozača koji su učestvovali u sudaru zadobio je povrede i hospitalizovan je. Incident je pod daljom istragom lokalnih vlasti.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: