Tražili dva miliona evra

Uhapšen otmičar djeda Jelene Đoković

  • 28.07.2018. 14:07

Tridesetšestogodišnji Branislav M. iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je u LJigu oteo djeda Jelene Đoković, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Stefanović je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je Branislav M. osumnjičen da je upao u kuću djeda Jelene Đoković, ukrao mobilni telefon i 26.000 dinara iz novčanika, nakon čega je osamdesettrogodišnjaka odveo od kuće i vezao za dalekovod.

On je naveo da informacije policije govore da je ovo djelo izvršilo dvoje ljudi, da je bio jedan izvršilac i jedan pomagač, te da su tražili otkup od oko dva miliona evra.

"Mislimo da je ovo slučaj koji je djelo nižeg nivoa organizacije", rekao je Stefanović, te negirao da je riječ o krivičnom djelu veće organizacije.

On je naveo da su pronađeni određeni predmeti koji svjedoče o počinjenom djelu i zahvalio ljudima iz policije za brzo rješavanje ovog slučaja.

Osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati u Valjevu, nakon čega će biti priveden u tužilaštvo.

Mediji su ranije javili da je Milosav Radisavljević, djed supruge najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, pronađen u četvrtak oko 8.00 časova vezan za metalni stub u blizini Doma zdravlja u Ćućinu, nedaleko od kuće u kojoj živi.

Spasen je zahvaljujući tome što su ga primjetili slučajni prolaznici i pozvali policiju.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм