Све објављено на ТикТоку

Шокантан снимак: Хрватица вријеђала туристкињу из Азије

  • Извор: Индекс
  • 10.08.2024. 20:29

Туристкиња из Азије, која је у јуну била на одмору у Сплиту са својим момком, објавила је на ТикТоку снимке расистичког напада који је доживјела у једном супермаркету, усљед чега ју је непозната жена пљунула и рекла да је "жуто го**о".

Наиме, како је туристкиња подијелила у свом ТикТок видеу, пришла јој је непозната жена док је куповала воду у продавници и том приликом је назвала погрдним именом, додала да “нема права у Европи”, а потом је и пљунула, али тај дио није успјела да сними.

„Дошао је мој момак који је куповао у другом дијелу продавнице и дао ми влажну марамицу да се обришем и питао је зашто је то урадила. Она је била изненађена и рекла ‘зашто то питаш, ја немам проблем са тобом, ти си бијел, она је жута, то није у реду’“, навела је дјевојка.

“Коме ћеш пријавити?!“

„Одлучили смо да изађемо из продавнице, а та жена нас је чекала иза касе након што је платила производе, те је по леђима ударила момка који није Азијат. Позлило ми је, скоро сам се онесвијестила, а онда смо позвали полицију када смо изашли из продавнице. Када сам већ позвала полицију, одлучила сам и да снимим даље понашање ове жене према нама“, додала је дјевојка.

Жена је изашла из продавнице, након туристкиње и њеног момка. Азијаткиња тврди да је жена испред продавнице такође пљунула на њеног момка и почела да их додатно вријеђа.

„Го**о једно кукавичко. Коме ћеш пријавити? Шенгену? Европолу, Интерполу, ПНУСКОК-у, УСКОК-?“, навела је жена показујући средњи прст.

Огласила се и полиција

„Полиција је у посједу поменутог снимка и ступићемо у контакт са повријеђеним. Све провјеравамо и утврђујемо када се то догодило. Полиција нема нулту толеранцију за овакво понашање. Кривична истрага је у току“, рекао је за Индекс.хр, Јерко Куревија, портпарол ПУ сплитско-далматинске.


@empathicweeb Replying to @luka brasi THERE IS NO FULL VIDEO BECAUSE I DID NOT EXPECT TO GET SPIT ON WHILE BEING IN A SUPERMARKET. AND MY BRAIN DID NOT REACT FAST ENOUGH TO PULL MY PHONE OUT ABD START FILMING WHILE SHE WAS INSULTING US. #splitcroatia #storytime ♬ original sound - EmpathicWeeb

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Преко Атлантика (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм