Црна Гора

Саобраћај отежан: У Будви пала рекордна количина кише

  • 22.10.2023. 22:02

На подручју Будве у протекла 24 часа пало је 116 литара кише по метру квадратном, што је историјски рекорд у посљедњих 70 година, рекао је вечерас метеоролог Бранко Мицев.

Он је за РТЦГ навео да је ријеч о рекордној количини падавина за трећу декаду октобра.

Саобраћај од центра Будве па све до плаже Јаз и вечерас је прилично отежан због невремена које је погодило овај приморски град.

Усљед јаког невремена и велике количине кише која је пала након сушног периода поплављене су многе улице у Будви.

Екипе будванске Службе заштите и спасавања протеклу ноћ су провеле на терену.

Из ове службе су саопштили да је било критично на 30 локација, те да је вода продрла у рецепцију хотела "Александар" који се налази у оквиру Туристичког насеља Словенска плажа. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм