Црна Гора

Поплаве у Херцег Новом након јаке кише

  • Извор: СРНА
  • 31.05.2024. 21:50

Након обилних падавина, у Херцег Новом су под водом дијелови путева и јавних површина, као и неки објекти, а у локалној Хидрометеоролошкој станици забиљежили су да је пало 72 литра кише по метру квадратном.

Начелник Службе заштите и спашавања Златко Ћировић рекао је за Телевизију Херцег Нови да је поплављено пет објеката у Зеленици, као и два у Бијелој.

"Усљед обилних падавина дошло је до плављења великог броја објеката. Најтеже је било у Зеленици, јер се излила ријека Опачица", навео је Ћировић.

Невјероватан призор из Хрватске

Невјероватан призор из Хрватске

Начелник Службе комуналне полиције Борислав Обрадовић рекао је да су све службе на терену.

"Велика вода је у Зеленици и Мељинама. Затворен је пут према Кутима. Рашчишћена је саобраћајница од земље, дрвећа и грања у Бијелој", навео је Обрадовић.

Он је додао да је под водом и стадион "Орјен" у Зеленици.

Упозорење: У наредним сатима стиже невријеме

Упозорење: У наредним сатима стиже невријеме

Технички директор предузећа "Водовод и канализација" Херцег Нови Горан Симовић рекао је да се вода из потока Пијавица у Бијелој излила и направила огромну штету на оближњим објектима.

"Морали смо да затворимо вентиле, тако да ће потрошачи дијела Бијеле бити без воде док се не санирају оштећења", навео је Симовић.


(Фото: Телевизија Херцег Нови)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм