Нисам љубитељ те музике

Огласио се градоначелник Задра након вијести о забрани концерта Александре Пријовић

  • 13.02.2024. 12:52

У хрватским медијима појавила се вијест да градоначелник Задра Бранко Дукић није дозволио концерт Александре Пријовић који је требало да се одржи у Задру.

Бранко Дукић овим поводом се огласио за медије, па рекао да он нема везе са организацијом концерата.

"Живимо у слободном друштву гдје свако слуша музику какву жели. Против сам сваке врсте забране и изненађују ме овакве конструкције у појединим медијима. Не бавим се организацијом концерата и не разумијем зашто се толика фама подигла око тога. ШЦ Вишњик има своју управу и своју пословну политику која самостално одлучује о програму и комерцијалним садржајима, па и онима који се мени лично не свиђају. Нисам љубитељ те музике нити бих ишао на такав концерт и то је све што имам да кажем о томе", поручио је Дикић за Задарски.хр о концерту Александре Пријовић.

Да подсјетимо, концерт је наводно требало да се одржи у мају у дворани Крешимир Ћосић, а хрватски медији су писали да је Дукић изричито одбио да у граду пјева српска звијезда, па концерт није заказан ни најављен.

Наводно Дукић је одбио организаторе концерта и то оправдао тврдњом да “нема слободних термина” у дворани Крешимир Ћосић.


Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм