Nisam ljubitelj te muzike

Oglasio se gradonačelnik Zadra nakon vijesti o zabrani koncerta Aleksandre Prijović

  • 13.02.2024. 12:52

U hrvatskim medijima pojavila se vijest da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru.

Branko Dukić ovim povodom se oglasio za medije, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

"Živimo u slobodnom društvu gdje svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome", poručio je Dikić za Zadarski.hr o koncertu Aleksandre Prijović.

Da podsjetimo, koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, a hrvatski mediji su pisali da je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Navodno Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da “nema slobodnih termina” u dvorani Krešimir Ćosić.


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.