Помислила да ће умријети

Незгода на одмору у Хрватској: Американка прогутала четкицу за зубе

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 05.08.2024. 19:47

Амбер Хунт (38) једва је, тврди, преживјела свој годишњи одмор у Хрватској, а разлог томе је што је прогутала четкицу за зубе дугу 20 центиметара.

Од тада се ужасава прања зуба, пише Дејли Мејл, а преноси Јутарњи.хр.

Амбер је јули, заједно са супругом Амиром Деварком (41) и двоје дјеце, провела у Хрватској код свекра и свекрве, а једног дана је ова мајка из Охаја прала кутњаке када јој је четкица “клизнула низ грло”. Покушала ју је, тврди, дохватити, али није успјела и почела је паничити. Супруг ју је брзо одвео у болницу не би ли четкицу отклонили стручњаци.

Амбер се сада присјећа инцидента након којег се боји овог “алата за оралну хигијену”. Како каже, након што је стигла у болницу доктори нису вјеровали да је успјела прогутати четкицу па су је подвргли ендоскопији, прегледу унутрашњости тијела.

Ово је 10 ствари које је Ђоковић постигао освајањем олимпијског злата

Ово је 10 ствари које је Ђоковић постигао освајањем олимпијског злата

Након што је дошла докторима је објаснила шта јој се догодило, али они на ултразвуку једноставно нису могли видјети четкицу у стомаку.

“Нису могли ништа видјети па ми нису вјеровали, звали су мог свекра да провјери купатило како би били сигурни да четкицу нисам бацила. Послали су нас кући, али смо се вратили друго јутро. Подвргнули су ме ендоскопији након чега су ипак у мом желуцу нашли четкицу и пребацили ме у другу болницу“, присјећа се Амбер.

Након што доктор није могао извадити четкицу, превезена је у КБЦ Сплит гдје јој је она након 45 минута коначно уклоњена. Док је Амбер била будна доктори су на камеру, коју су спустили низ њено грло, свезали конац односно тракицу, помоћу које су успјели дохватити четкицу.

Отац и син се потукли на путу: Убили сте се, Бог вас ***

Отац и син се потукли на путу: Убили сте се, Бог вас ***

"Срећна сам што сам жива и забринута како ћу се икада поновно усудити користити четкицу. Морам зубе четкати опрезно и споро те провјерити јесу ли ми руке суве да ми се случајно опет не оклизне. Било је баш страшно и шокирало је цијелу породицу. Инцидент нам није уништио годишњи одмор, али то не би било тако у случају да се догодило нешто опасније и ужасније“, закључила је Амбер.

Додаје да има среће што се четкицом није угушила него је она завршила у њеном желуцу.

"Кад се све десило помислила сам да ћу умријети, наставила сам гутати слину, могла сам још дисати и покушала сам ју дохватити али није ишло. Иначе патим од болести грчења мишића стога грло растежем сваких неколико мјесеци па четкица ваљда зато није запела“, завршила је, пише Јутарњи.хр.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

    Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Ноћни програм

    Ноћни програм