Pomislila da će umrijeti

Nezgoda na odmoru u Hrvatskoj: Amerikanka progutala četkicu za zube

  • Izvor: Jutarnji.hr
  • 05.08.2024. 19:47

Amber Hunt (38) jedva je, tvrdi, preživjela svoj godišnji odmor u Hrvatskoj, a razlog tome je što je progutala četkicu za zube dugu 20 centimetara.

Od tada se užasava pranja zuba, piše Dejli Mejl, a prenosi Jutarnji.hr.

Amber je juli, zajedno sa suprugom Amirom Devarkom (41) i dvoje djece, provela u Hrvatskoj kod svekra i svekrve, a jednog dana je ova majka iz Ohaja prala kutnjake kada joj je četkica “kliznula niz grlo”. Pokušala ju je, tvrdi, dohvatiti, ali nije uspjela i počela je paničiti. Suprug ju je brzo odveo u bolnicu ne bi li četkicu otklonili stručnjaci.

Amber se sada prisjeća incidenta nakon kojeg se boji ovog “alata za oralnu higijenu”. Kako kaže, nakon što je stigla u bolnicu doktori nisu vjerovali da je uspjela progutati četkicu pa su je podvrgli endoskopiji, pregledu unutrašnjosti tijela.

Ovo je 10 stvari koje je Đoković postigao osvajanjem olimpijskog zlata

Ovo je 10 stvari koje je Đoković postigao osvajanjem olimpijskog zlata

Nakon što je došla doktorima je objasnila šta joj se dogodilo, ali oni na ultrazvuku jednostavno nisu mogli vidjeti četkicu u stomaku.

“Nisu mogli ništa vidjeti pa mi nisu vjerovali, zvali su mog svekra da provjeri kupatilo kako bi bili sigurni da četkicu nisam bacila. Poslali su nas kući, ali smo se vratili drugo jutro. Podvrgnuli su me endoskopiji nakon čega su ipak u mom želucu našli četkicu i prebacili me u drugu bolnicu“, prisjeća se Amber.

Nakon što doktor nije mogao izvaditi četkicu, prevezena je u KBC Split gdje joj je ona nakon 45 minuta konačno uklonjena. Dok je Amber bila budna doktori su na kameru, koju su spustili niz njeno grlo, svezali konac odnosno trakicu, pomoću koje su uspjeli dohvatiti četkicu.

Otac i sin se potukli na putu: Ubili ste se, Bog vas ***

Otac i sin se potukli na putu: Ubili ste se, Bog vas ***

"Srećna sam što sam živa i zabrinuta kako ću se ikada ponovno usuditi koristiti četkicu. Moram zube četkati oprezno i sporo te provjeriti jesu li mi ruke suve da mi se slučajno opet ne oklizne. Bilo je baš strašno i šokiralo je cijelu porodicu. Incident nam nije uništio godišnji odmor, ali to ne bi bilo tako u slučaju da se dogodilo nešto opasnije i užasnije“, zaključila je Amber.

Dodaje da ima sreće što se četkicom nije ugušila nego je ona završila u njenom želucu.

"Kad se sve desilo pomislila sam da ću umrijeti, nastavila sam gutati slinu, mogla sam još disati i pokušala sam ju dohvatiti ali nije išlo. Inače patim od bolesti grčenja mišića stoga grlo rastežem svakih nekoliko mjeseci pa četkica valjda zato nije zapela“, završila je, piše Jutarnji.hr.

Pratite nas i putem Vibera