Kandidat DF-a za predsjednika Crne Gore

Mandić: Potrebno nam je pomirenje u Crnoj Gori

  • Извор: СРНА
  • 12.03.2023. 15:54

Kandidat Demokratskog fronta za predsjednika Crne Gore Andrija Mandić poručio je danas u Plavu da je Crnoj Gori potrebno pomirenje i da je to preduslov i za ekonomski boljitak.

"Moramo svi da shvatimo da smo mi vlast i više nismo opozicija koje se brani, već imamo odgovornost za čitavu Crnu Goru, a ta odgovornost podrazumijeva da pozovemo i one koji nisu bili sa nama i da im bratski pružimo ruku", rekao je Mandić.

On je naveo da nikada nije rasplakao nijednu Bošnjakinju, Albanku ili Hrvaticu, niti je ikome išta nažao učinio, te da ima podjednako dobre namjere prema svakoj zajednici u Crnoj Gori.

Mandić je rekao da ono što je započeto 30. avgusta 2020. godine, a onda kroz lokalne izbore potvrđeno, sada treba da se završi kroz uklanjanje režima Mila Đukanovića i sa posljednje važne funkcije koju predstavlja predsjednik Crne Gore, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

"Kada se promijeni i predsjednik države, otvoriće se vrata brzog ulaska Crne Gore u EU", rekao je Mandić, koji je naglasio i prednosti otvorenih granica koje donosi inicijativa "Otvoreni Balkan".

Predsjednički izbori u Crnoj Gori biće održani 19. marta, a osim Mandića kandidati su i lider DPS-a Milo Đukanović, zamjenik lidera novoosnovanog pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, nezavisni kandidat Jovan Radulović, lider stranke Demokratska Crna Gora Aleksa Bečić, bivši lider Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?