Из три аутомобила украо хиљаде еура

Лопови имају нову технику, специјалним уређајем омета закључавање аутомобила

  • Извор: Хајат
  • 01.08.2024. 16:18

Хрватска полиција открила је подмуклог лопова који је користио уређај за електронско ометање даљинског закључавања те из три аутомобила украо хиљаде еура.

- Сумња се да је мушкарац (64) током јула на подручју Доњег Десинца користећи уређај за електронско ометање закључавања возила онемогућио закључавање приватних аутомобила те из њих украо новац и разне ствари.

Тако је 2. јула на подручју Десинца, користећи тај уређај, онемогућио закључавање паркираног Мицубишија мађарских таблица, власништво мађарског држављанина (79), те пришао возилу и украо неколико хиљада евра.

Ђоковић пред камерама извадио крст: Ово ради јер су ОИ исмијавале Исуса и тајну вечеру?

Ђоковић пред камерама извадио крст: Ово ради јер су ОИ исмијавале Исуса и тајну вечеру?

На истом подручју 16. јула у јутарњим сатима на исти начин онемогућио закључавање паркираног опела загребачких таблица, власништво 43-годишњакиње, те из возила украо неколико хиљада еура.

Потом је 26. јула у поподневним сатима користећи исти уређај онемогућио закључавање мерцедеса аустријских таблица, власништво 42-годишњакиње, те из откључаног возила украо неколико стотина евра и документе.

Жена и кћерка директора Хрватских шума назвале ватрогасце и полицајце наказама

Жена и кћерка директора Хрватских шума назвале ватрогасце и полицајце наказама

У уторак полицијски службеници из Јастребарског су у аутомобилу голф загребачких таблица којим се користи осумњичени обављеном претрагом пронашли уређај за електронско ометање закључавања возила.

Материјална штета причињена кривичним д‌јелима износи око 4300 евра. Након завршеног криминалистичког истраживања против осумњиченог је поднесена пријава - рекли су у четвртак у загребачкој полицији.

(Хајат)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: