Мађарска

Језив злочин код хрватске границе: Двогодишњег сина убио пиштољем за свиње

  • Извор: Агенције
  • 16.10.2024. 15:22

Испливали су стравични детаљи убиства у Мађарској, на граници са Хрватском.

Тијело двогодишњег дјетета пронађено је у мађарском селу Закањи. За убиство је осумњичен 37-годишњи отац. Родитељи дјетета живјели су одвојено, али још увијек није донијета судска одлука о старатељству над дјететом, пише "24.ху".

Шта се може десити ако из пете брзине убаците у другу?

Шта се може десити ако из пете брзине убаците у другу?

Тамошњи медији даље наводе да је отац убио своје двогодишње дијете пиштољем за свиње, а потом је желио да се убије истим пиштољем. Он је са тешким повредама завршио у болници.

Оно што је посебно узнемирујуће је то што је отац данима на својим профилима на друштвеним мрежама дијелио снимке на којима има оружје.

"Данас и сутра ће бити одлучујући. Извињавам се својим драгим пријатељима, супрузи, сину највише. Данас ће бити добро. Не као што сам очекивао, али живот иде даље", написао је у свом Фејсбуку.

Да ли се једно предвиђање Нострадамуса за 2024. годину већ обистинило

Да ли се једно предвиђање Нострадамуса за 2024. годину већ обистинило

Према ријечима свједока, рођаку жртве, осумњичени је након убиства прекрио тијело дјетета, а затим је са другим сином појео пицу.

Према наводима породице, мушкарац је намјеравао да убије и бившу партнерку јер ју је позвао да дође код њега на разговор.

Мајка је о томе обавијестила надлежне и упозорила да јој није вратио дијете у договорено вријеме. Када је полиција упала на имање, мушкарац је покушао себи да пресуди и пуцао себи у главу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм