Подигнута оптужница

Хорор у Хрватској: Отац тјерао сина да му рукама дира полни орган

  • Извор: Агенције
  • 12.10.2024. 09:52

Иако је отац монструм из Белишћа сексуално и физичко насиље над сином и супругом починио још 2022. и 2023. године, оптужница против њега подигнута је тек сада.

Терети се да је свог, тада петогодишњег сина тјерао да га полно задовољи, а осим тога му је на леђа цртао нацистичке и усташке симболе те га фотографисао с марихуаном.

П.Ф. (29) се терети да је у октобру 2022, у рану зору, навео сина да руком додирује његови полни орган и штапићем му нанесе бијелу крему на исти. У оптужници се такође наводи да су у том тренутку заједно лежали на кревету, а отац је сина навео и да га с обје руке ухвати за полни орган, а што је дијете и учинило, јавља Индекс.

Пуцњава у Русији, три особе погинуле

Пуцњава у Русији, три особе погинуле

Осим тога, терети се да је у августу 2023. године вријеђао и ударао своју супругу пред сином, а на њега је често викао те га је такође ударао. Осим што је био насилан, на сина је нацртао симбол свастике и усташке симболе, те му дао да у рукама држи направу за уситњавање марихуане и сликао га с тим, преноси Телеграф.

Тврди да није цртао по сину, дијете га демантовало

П.Ф. се бранио да га је дијете држало за пенис јер је имао некакву инфекцију по тијелу, те му је син хтио да му помогне да се намаже. Бранио се и да није сину дозволио да га маже по полном органу, али да се он наводно растужио те му је и то дозволио.

Негирао је оптужбе да је дјетету нацртао свастику и слово У, те је тврдио да је дијете дошло кући с тим симболима на леђима. Додао је да је фотографију усташке и нацистичке симболике на сину такође фотографисала дјететова мајка. Ипак, демантовао га је син који је истражитељима рекао да му је тата цртао по леђима.

Хрватска изгубила дио своје најпознатије плаже: За све је ''крив'' циклон Борис

Хрватска изгубила дио своје најпознатије плаже: За све је ''крив'' циклон Борис

Истражитељи су такође на мобилном који су одузели П.Ф. нашли фотографије и снимке експлицитног садржаја. Тако се на једном снимку види како он лежи на кревету с боксерицама спуштенима испод мошњи, док га син рукама држи за укрућени полни орган.

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:30 Тајне музеја

    '' Тајне музеја

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.