Hrvatska

Filmska potjera za mladim dilerom u Splitu: Policajci za njim skakli u rijeku

  • Извор: Телеграф
  • 20.10.2021. 11:48

Splitska policija proteklih dana privela je dva dilera narkotika. Oduzeli su kokain, marihuanu i hašiš kao i vage za precizno mjerenje.

Kako su saopštili, u utorak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela neovlašćene proizvodnje i prometa droga.

Naime, policijski službenici IJP Split su prilikom opservacije Žrnovnice, dana 18. oktobra uočili 23-godišnjaka koji je, ugledavši policijske službenike počeo da beži. Mladić je toliko bio istrajan u tome da pobjegne da je skočio u rijeku, pa su policajci skočili za njim. Na kraju je uhapšen uz upotrebu sredstava prisile.

Tokom kriminalističkog istraživanja od 23-godišnjaka je oduzeto 204 grama marihuane, manja količina kokaina i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Policijski službenici su juče takođe dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i prometa droga. Naime, temeljem naloga suda izvršena je pretraga stana u Splitu, a koji koristi spomenuti 45-godišnjak, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 175 grama marihuane i 96 grama hašiša te dvije digitalne vage za precizno merenje.

Zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet drogama protiv 23-godišnjaka i 45-godišnjaka slijedi podnošenje krivičnih prijava nadležnom državnom tužilaštvu.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.