Црна Гора

Драма код Сутомора: Младића на дасци вјетар одвукао на пучину

  • Извор: Телеграф
  • 31.07.2024. 13:23

Припадници Управе поморске сигурности и управљања лукама пронашли су сурфера којег је вјетар одвукао са сутоморске плаже на пучину и вратили га безбједно на обалу.

"Наши припадници реаговали су на позив спасилаца, који су јавили да са источног дијела сутоморске плаже једну особу на Суп дасци вјетар носи ка пучини. Управа поморске сигурности и управљања лукама одмах је по пријави упутила чамац САР-5 и, уз координацији са Поморско оперативним центром, пронашла сурфера у близини Рта Ратац", наводе у УПСУЛ.

Они додају да, имајући у виду да ових дана дува јак вјетар са ударима до 45 чворова, Управа поморске сигурности и управљања лукама упозорава грађане и туристе воде рачуна о временским условима и не угорожавају своје животе оваквим или сличним активностима.

"Напомињемо и да све пријаве у вези са дешавањима на мору могу позвати Поморско оперативни центар на бесплатан број 129", закључују у УСПСУЛ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)