Crna Gora

Drama kod Sutomora: Mladića na dasci vjetar odvukao na pučinu

  • Izvor: Telegraf
  • 31.07.2024. 13:23

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama pronašli su surfera kojeg je vjetar odvukao sa sutomorske plaže na pučinu i vratili ga bezbjedno na obalu.

"Naši pripadnici reagovali su na poziv spasilaca, koji su javili da sa istočnog dijela sutomorske plaže jednu osobu na Sup dasci vjetar nosi ka pučini. Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama odmah je po prijavi uputila čamac SAR-5 i, uz koordinaciji sa Pomorsko operativnim centrom, pronašla surfera u blizini Rta Ratac", navode u UPSUL.

Oni dodaju da, imajući u vidu da ovih dana duva jak vjetar sa udarima do 45 čvorova, Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama upozorava građane i turiste vode računa o vremenskim uslovima i ne ugorožavaju svoje živote ovakvim ili sličnim aktivnostima.

"Napominjemo i da sve prijave u vezi sa dešavanjima na moru mogu pozvati Pomorsko operativni centar na besplatan broj 129", zaključuju u USPSUL.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)