Кандидат за градоначелника

Шобот: Захвалан сам на подршци - радимо заједно за ''Борик 2''

  • Извор: РТРС
  • 17.09.2024. 19:49

Никада више школе и вртићи неће се брисати, без обзира на измјене регулационог плана. Ови објекти су од виталног значаја за наше најмлађе и наша обавеза је да се побринемо да остану приоритет - рекао је кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, у Борику 2, додајући да је санација дјечијих игралишта код дворане Борик и МФ банке хитно потребна како би дјеца имала сигурно мјесто за игру.

Шобот је истакао важност санације сале у ОШ "Бранко Ћопић", за коју је град одбио издвојити средства, а која је неопходна за бољи стандард образовања.

"Такође, потребно је обезбиједити боље комунално одржавање површина, јер чистоћа и сигурност јавних простора су од изузетног значаја за све грађана“, додао је он.

Цвијановић: Желимо уређену Бањалуку и озбиљног градоначелника

Цвијановић: Желимо уређену Бањалуку и озбиљног градоначелника

Шобот је истакао и како вјерује да сви проблеми могу бити ријешени ако се ради са струком и на основу стварних потреба грађана.

"Захвалан сам на подршци. Највећа анкета за мене није она у којој се броје гласови, већ ова улица, грађани, сваки локал у којем сретнем људе. Кад радимо заједно, то је најбољи резултат“, поручио је Шобот.

На крају, Никола Шобот је поручио да ће радити на рјешавању ових проблема као градоначелник, истичући да је борба за боље услове живота свих грађана кључна.

"Побиједиће Борик, побиједиће Бањалука!“, поручено је са трибине.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм