Kandidat za gradonačelnika

Šobot: Zahvalan sam na podršci - radimo zajedno za ''Borik 2''

  • Izvor: RTRS
  • 17.09.2024. 19:49

Nikada više škole i vrtići neće se brisati, bez obzira na izmjene regulacionog plana. Ovi objekti su od vitalnog značaja za naše najmlađe i naša obaveza je da se pobrinemo da ostanu prioritet - rekao je kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Nikola Šobot, u Boriku 2, dodajući da je sanacija dječijih igrališta kod dvorane Borik i MF banke hitno potrebna kako bi djeca imala sigurno mjesto za igru.

Šobot je istakao važnost sanacije sale u OŠ "Branko Ćopić", za koju je grad odbio izdvojiti sredstva, a koja je neophodna za bolji standard obrazovanja.

"Takođe, potrebno je obezbijediti bolje komunalno održavanje površina, jer čistoća i sigurnost javnih prostora su od izuzetnog značaja za sve građana“, dodao je on.

Cvijanović: Želimo uređenu Banjaluku i ozbiljnog gradonačelnika

Cvijanović: Želimo uređenu Banjaluku i ozbiljnog gradonačelnika

Šobot je istakao i kako vjeruje da svi problemi mogu biti riješeni ako se radi sa strukom i na osnovu stvarnih potreba građana.

"Zahvalan sam na podršci. Najveća anketa za mene nije ona u kojoj se broje glasovi, već ova ulica, građani, svaki lokal u kojem sretnem ljude. Kad radimo zajedno, to je najbolji rezultat“, poručio je Šobot.

Na kraju, Nikola Šobot je poručio da će raditi na rješavanju ovih problema kao gradonačelnik, ističući da je borba za bolje uslove života svih građana ključna.

"Pobijediće Borik, pobijediće Banjaluka!“, poručeno je sa tribine.

Pratite nas i putem Vibera