Шобот: У Мишином Хану и Пријаковцима ријешити проблем водоснабдијевања

  • Извор: СРНА
  • 09.09.2024. 19:54

Водоснабдијевање и лоша путна инфраструктура главни су проблеми мјештана бањалучких мјесних заједница Мишиног Хана и Пријаковаца, али и сусједних и СНСД ће се приоритетно посветити њиховом рјешавању, поручио је кандидат ове странке за градоначелника Бањалуке Никола Шобот.

"Све су то проблеми са којима ћемо се бавити како бисмо што више допринијели да грађанима овог дијела Бањалуке омогућимо нормалан живот", рекао је Шобот новинарима прије предизборних трибина СНСД-а у овим бањалучким мјесним заједницама.

Он је напоменуо да услови за нормалан живот треба да се подразумијевају, те да након тога слиједе улагања у економски и сваки други развој.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић рекао је да ће ова странка дати приоритет приградским и градским насељима, а не само развоју центра града.

Додик: Кад побјеђује Српска, онда побјеђује и општина Дринић и наш начелник

Додик: Кад побјеђује Српска, онда побјеђује и општина Дринић и наш начелник

Ђајић сматра да становници ових насеља треба да имају воду, расвјету, асфалтиране улице, а млади треба да добију подршку како би остали овдје и допринијели развоју привреде.

"За четири године владавине Драшка Станивуковића, приградска и сеоска насеља су потпуно пропала, није било улагања, а он он их је посјећивао само када су нека обиљежавања како би се промовисао", рекао је Ђајић.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Бањалука Срђан Богдановић истакао је да Мишин Хан заслужује бољи и одговорнији однос према развоју ове мјесне заједнице.

Он се нада промјенама на изборима и да ће Градска управа бити мјесто гдје ће се моћи обратити за помоћ и подршку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм