Šobot: U Mišinom Hanu i Prijakovcima riješiti problem vodosnabdijevanja

  • Izvor: SRNA
  • 09.09.2024. 19:54

Vodosnabdijevanje i loša putna infrastruktura glavni su problemi mještana banjalučkih mjesnih zajednica Mišinog Hana i Prijakovaca, ali i susjednih i SNSD će se prioritetno posvetiti njihovom rješavanju, poručio je kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot.

"Sve su to problemi sa kojima ćemo se baviti kako bismo što više doprinijeli da građanima ovog dijela Banjaluke omogućimo normalan život", rekao je Šobot novinarima prije predizbornih tribina SNSD-a u ovim banjalučkim mjesnim zajednicama.

On je napomenuo da uslovi za normalan život treba da se podrazumijevaju, te da nakon toga slijede ulaganja u ekonomski i svaki drugi razvoj.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je da će ova stranka dati prioritet prigradskim i gradskim naseljima, a ne samo razvoju centra grada.

Dodik: Kad pobjeđuje Srpska, onda pobjeđuje i opština Drinić i naš načelnik

Dodik: Kad pobjeđuje Srpska, onda pobjeđuje i opština Drinić i naš načelnik

Đajić smatra da stanovnici ovih naselja treba da imaju vodu, rasvjetu, asfaltirane ulice, a mladi treba da dobiju podršku kako bi ostali ovdje i doprinijeli razvoju privrede.

"Za četiri godine vladavine Draška Stanivukovića, prigradska i seoska naselja su potpuno propala, nije bilo ulaganja, a on on ih je posjećivao samo kada su neka obilježavanja kako bi se promovisao", rekao je Đajić.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Srđan Bogdanović istakao je da Mišin Han zaslužuje bolji i odgovorniji odnos prema razvoju ove mjesne zajednice.

On se nada promjenama na izborima i da će Gradska uprava biti mjesto gdje će se moći obratiti za pomoć i podršku.

Pratite nas i putem Vibera