Кандидат за градоначелника

Шобот у Барловцима: Ријешити питање путева и водоснабдијевања

  • Извор: РТРС
  • 10.09.2024. 19:04

Крајње је вријеме да једна пријестоница, а Бањалука то јесте, престане причати о проблемима водоснабдијевања и путевима. Као будући градоначелник, постараћу се да се до маја наредне године отклоне сви проблеми у Водоводу и да се никада више не понови ситуација од овог љета, а у наредне четири године причу о асфалту скинућемо с дневног реда, нагласио је кандидат за градоначелника Бањалуке, др Никола Шобот, на трибини у Барловцима.

- Становници Барловаца заслужују боље. Многи људи у овом крају морају размишљати о набавци хеликоптера да би дошли до својих кућа, јер макадамски путеви који воде до њихових домаћинстава нису насипани већ четири године. У овом тренутку, ни трактором не могу стићи до својих кућа јер су кише прокопале огромне кратере по средини пута - рекао је Шобот.

Такође је нагласио да су становници горњих Барловаца овог љета намјерно остављени без воде, док су се градске власти појављивале као "спасиоци" са цистернама.

- Прво су правили вјештачки проблем, да би се затим појавили као душебрижници који тобоже рјешавају тај проблем. Барловци су кажњавани јер не гласају за актуелног градоначелника и његову странку. Обећавам вам да ће се са тим прекинути јер ја не умијем другачије. Обавезан докторском заклетвом, обећавам да ће за мене постојати само проблеми Бањалучана које ћемо заједно рјешавати. Бањалучани су заслужили стручност, одговорност, озбиљност и посвећеност, и било је доста манипулација, нестручности и авантуризма због којих су чесме суве - рекао је Шобот.

Посебно је истакао примјер повратника из иностранства, који је напустио Аустралију како би се вратио у Барловце и бавио узгојем кокошки.

- Он је још један примјер мјештанина којем је љетос намјерно завртана вода, док се његов макадамски пут налази у катастрофалном стању. И он, нажалост, мора размишљати о изнајмљивању хеликоптера како би могао нормално доћи до своје куће и фарме - додао је Шобот.

На крају, Никола Шобот је поновио своју посвећеност да се проблеми Барловаца и свих других дијелова Бањалуке ријеше на одговоран и систематски начин, јер Бањалука је развијена онолико колико је развијен сваки њен дио.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)