Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке

Шобот: Побиједиће Голеши, побиједиће Бањалука

  • Извор: АТВ
  • 14.09.2024. 17:04

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот одржао трибину у Голешима, гдје је разговарао са мјештанима о свакодневним проблемима који их погађају.

Шобот је истакао да је један од највећих изазова са којима се Голеши суочавају одлазак становника, те да Бањалука мора учинити све како би услови живота у овим крајевима били такви да задрже људе.

- Људи напуштају Голеше, а то не смијемо дозволити. Наша одговорност је да побољшамо квалитет живота у овим мјестима и пружимо људима разлог да остану. Ова мјеста су кључна за будућност Бањалуке - рекао је Шобот. 

Један од највећих проблема на који су мјештани указали је стање основне школе, која прокишњава.

- Недопустиво је да школа, у којој се образују наша дјеца, прокишњава. То је нешто што мора бити ријешено одмах, без даљих одлагања - нагласио је Шобот. Поред тога, лоша инфраструктура је још један проблем који додатно отежава живот у овом насељу. Путеви су у катастрофалном стању, а основни комунални сервиси су недовољно ефикасни. Инфраструктура мора бити приоритет, јер без ње нема будућности за Голеше ни за друге рубне дијелове Бањалуке - истакао је Шобот.

Шобот је поручио да Голеши не смију остати заборављени и да ће се борити за рјешавање свих проблема који коче напредак овог краја.

- Побиједиће Голеши, побиједиће Бањалука! - нагласио је Шобот.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм: Трка за благом (16+)

    Филм: Трка за благом (16+)