Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke

Šobot: Pobijediće Goleši, pobijediće Banjaluka

  • Izvor: ATV
  • 14.09.2024. 17:04

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot održao tribinu u Golešima, gdje je razgovarao sa mještanima o svakodnevnim problemima koji ih pogađaju.

Šobot je istakao da je jedan od najvećih izazova sa kojima se Goleši suočavaju odlazak stanovnika, te da Banjaluka mora učiniti sve kako bi uslovi života u ovim krajevima bili takvi da zadrže ljude.

- Ljudi napuštaju Goleše, a to ne smijemo dozvoliti. Naša odgovornost je da poboljšamo kvalitet života u ovim mjestima i pružimo ljudima razlog da ostanu. Ova mjesta su ključna za budućnost Banjaluke - rekao je Šobot. 

Jedan od najvećih problema na koji su mještani ukazali je stanje osnovne škole, koja prokišnjava.

- Nedopustivo je da škola, u kojoj se obrazuju naša djeca, prokišnjava. To je nešto što mora biti riješeno odmah, bez daljih odlaganja - naglasio je Šobot. Pored toga, loša infrastruktura je još jedan problem koji dodatno otežava život u ovom naselju. Putevi su u katastrofalnom stanju, a osnovni komunalni servisi su nedovoljno efikasni. Infrastruktura mora biti prioritet, jer bez nje nema budućnosti za Goleše ni za druge rubne dijelove Banjaluke - istakao je Šobot.

Šobot je poručio da Goleši ne smiju ostati zaboravljeni i da će se boriti za rješavanje svih problema koji koče napredak ovog kraja.

- Pobijediće Goleši, pobijediće Banjaluka! - naglasio je Šobot.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Kontekst

    Kontekst' donosi pregled i analizu najvažnijih događaja i procesa u regionu i svijetu, razgovore i tumačenja političara, stručnjaka za međunarodne odnose, politikologa, diplomata.

  • 21:00 Serija: Odmetnica (12+)

    Serija: Odmetnica (12+)

  • 22:00 Stranačka hronika

    Stranačka hronika

  • 22:05 Film: Trka za blagom (16+)

    Film: Trka za blagom (16+)