Кампања

Слогани под којима партије у Српској излазе на изборе

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2024. 19:17

СНСД на изборе излази под слоганом "Побиједиће Српске". Данас, као и увијек пут којим идемо води до побједе - поручили су из СНСД-а. Подсјећају грађане да је свака савладана препрека свих ових година била за одбрану Српске и њених интереса.

Највећа опозициона странка ПДП и Драшко Станивуковић, одлучили су се на слоган "Дјела". Он би требало да ставља нагласак на конкретне акције и резултате. Бањалучани се, данас, питају које? Незавршен мост у Чесми, раскопано Купусиште или проблем водоснабдијевања са којим се муче претходне четири године. 

Тривићкин, односно Народни Фронт представио је слоган "Храбро, часно, Јелена". Јавност није изненађена јер је Јелена Тривић позната по томе да увијек жели бити у фокусу. Када није, напусти странку и оснује своју. У званичном саопштењу стављено је и 11 приоритета које Тривићка планира да реализује ако побиједи. У суштини, ту листу приоритета имали смо прилику већ да видимо. И то прије четири године када је њен некадашњи саборац, а данашњи супарник у трци за градоначелника Бањалуке на томе градио политичку каријеру. 

СДС се одлучио за слоган "Воља народа, радимо за Бањалуку". Симпатично, стандардно и чини се без превише труда. 

Уједињена Српска изабрала је слоган "Уједињени за Српску". СПС "За Српску треба имат' душу". Вукановићев слоган је "Слобода нема цијену".

Изборна кампања званично је почела данас и траје до 6. октобра када ће грађани путем гласачких листића, без дилеме, одлучити хоће ли побиједити Српска, јесу ли храбри и часни и да ли су сложни за Српску. 

Пратите нас и путем Вибера