Kampanja

Slogani pod kojima partije u Srpskoj izlaze na izbore

  • Izvor: ATV
  • 06.09.2024. 19:17

SNSD na izbore izlazi pod sloganom "Pobijediće Srpske". Danas, kao i uvijek put kojim idemo vodi do pobjede - poručili su iz SNSD-a. Podsjećaju građane da je svaka savladana prepreka svih ovih godina bila za odbranu Srpske i njenih interesa.

Najveća opoziciona stranka PDP i Draško Stanivuković, odlučili su se na slogan "Djela". On bi trebalo da stavlja naglasak na konkretne akcije i rezultate. Banjalučani se, danas, pitaju koje? Nezavršen most u Česmi, raskopano Kupusište ili problem vodosnabdijevanja sa kojim se muče prethodne četiri godine. 

Trivićkin, odnosno Narodni Front predstavio je slogan "Hrabro, časno, Jelena". Javnost nije iznenađena jer je Jelena Trivić poznata po tome da uvijek želi biti u fokusu. Kada nije, napusti stranku i osnuje svoju. U zvaničnom saopštenju stavljeno je i 11 prioriteta koje Trivićka planira da realizuje ako pobijedi. U suštini, tu listu prioriteta imali smo priliku već da vidimo. I to prije četiri godine kada je njen nekadašnji saborac, a današnji suparnik u trci za gradonačelnika Banjaluke na tome gradio političku karijeru. 

SDS se odlučio za slogan "Volja naroda, radimo za Banjaluku". Simpatično, standardno i čini se bez previše truda. 

Ujedinjena Srpska izabrala je slogan "Ujedinjeni za Srpsku". SPS "Za Srpsku treba imat' dušu". Vukanovićev slogan je "Sloboda nema cijenu".

Izborna kampanja zvanično je počela danas i traje do 6. oktobra kada će građani putem glasačkih listića, bez dileme, odlučiti hoće li pobijediti Srpska, jesu li hrabri i časni i da li su složni za Srpsku. 

Pratite nas i putem Vibera