Кандидат СНСД-а за начелника

Савковић: СНСД ће остати најјача странка у Козарској Дубици

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 11:55

Кандидат СНСД-а за начелника општине Козарска Дубица Игор Савковић рекао је данас да да очекује побједу на изборима и поручио да ће та странка и након овогодишњих локалних избора остати најјача политичка партија у овој средини.

Савковић је рекао да ће током кампање суграђанима представити свој програм, те да ће у предизборној кампањи поштовати правила прописана законом и бити фокусиран искључиво на рад СНСД-а.

"Како у Козарској Дубици СНСД побјеђује на свим нивоима власти од 2014. године, тако очекујемо да ће и послије ових локалних избора остати најјача партија и имати начелника", поручио је Савковић.

Он је захвалио свим коалиционим партнерима који су му дали безрезервну подршку као кандидату за начелника општине.

Носилац одборничке листе СНСД-а у Козарској Дубици Раденко Рељић рекао је да је Савковић млад и поштен човјек, из честите породице, те да је у досадашњем раду показао да има особине и квалитете да би од народа био подржан за начелника општине.

"Листа СНСД-а је јака јер има доста школованих људи, али и ветерана у политичком смислу, те доста младих. СНСД има свој програм који је базиран на политичкој, економској и финансијској стабилности", истакао је Рељић.

Он је са данашњем, првог предизборног скупа СНСД-а и коалиционих партнера, позвао грађане Козарске Дубице да добро размисле за кога ће гласати и ко ће пружити перспективу.

"Не сумњам у подршку наших грађана, које позивам да на изборе изађу у што већем броју, дају подршку СНСД-у и СП-у и кандидату Игору Савковићу", рекао је Рељић.

Носилац одборничке листе СП-а у Козарској Дубици Душко Милуновић позвао је грађане да гласају за листу те партије, вриједне, образоване и поштене људе који могу да допринесу развоју Козарске Дубице, зауставе исељавање и створе амбијент у који ће се вратити они који су до сада отишли.

Милуновић је додао да одборничка листа СП-а има највише официра и бораца из Одбрамбено-отаџбинског рата, много образованих људи, студената, пензионера и људи који вриједно раде и немају мрље у својим каријерама.

Он је Дубичане позвао да на изборима подрже кандидата СНСД-а Игора Савковића кога подржава и СП.

Пратите нас и путем Вибера