Kandidat SNSD-a za načelnika

Savković: SNSD će ostati najjača stranka u Kozarskoj Dubici

  • Izvor: SRNA
  • 06.09.2024. 11:55

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Kozarska Dubica Igor Savković rekao je danas da da očekuje pobjedu na izborima i poručio da će ta stranka i nakon ovogodišnjih lokalnih izbora ostati najjača politička partija u ovoj sredini.

Savković je rekao da će tokom kampanje sugrađanima predstaviti svoj program, te da će u predizbornoj kampanji poštovati pravila propisana zakonom i biti fokusiran isključivo na rad SNSD-a.

"Kako u Kozarskoj Dubici SNSD pobjeđuje na svim nivoima vlasti od 2014. godine, tako očekujemo da će i poslije ovih lokalnih izbora ostati najjača partija i imati načelnika", poručio je Savković.

On je zahvalio svim koalicionim partnerima koji su mu dali bezrezervnu podršku kao kandidatu za načelnika opštine.

Nosilac odborničke liste SNSD-a u Kozarskoj Dubici Radenko Reljić rekao je da je Savković mlad i pošten čovjek, iz čestite porodice, te da je u dosadašnjem radu pokazao da ima osobine i kvalitete da bi od naroda bio podržan za načelnika opštine.

"Lista SNSD-a je jaka jer ima dosta školovanih ljudi, ali i veterana u političkom smislu, te dosta mladih. SNSD ima svoj program koji je baziran na političkoj, ekonomskoj i finansijskoj stabilnosti", istakao je Reljić.

On je sa današnjem, prvog predizbornog skupa SNSD-a i koalicionih partnera, pozvao građane Kozarske Dubice da dobro razmisle za koga će glasati i ko će pružiti perspektivu.

"Ne sumnjam u podršku naših građana, koje pozivam da na izbore izađu u što većem broju, daju podršku SNSD-u i SP-u i kandidatu Igoru Savkoviću", rekao je Reljić.

Nosilac odborničke liste SP-a u Kozarskoj Dubici Duško Milunović pozvao je građane da glasaju za listu te partije, vrijedne, obrazovane i poštene ljude koji mogu da doprinesu razvoju Kozarske Dubice, zaustave iseljavanje i stvore ambijent u koji će se vratiti oni koji su do sada otišli.

Milunović je dodao da odbornička lista SP-a ima najviše oficira i boraca iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, mnogo obrazovanih ljudi, studenata, penzionera i ljudi koji vrijedno rade i nemaju mrlje u svojim karijerama.

On je Dubičane pozvao da na izborima podrže kandidata SNSD-a Igora Savkovića koga podržava i SP.

Pratite nas i putem Vibera