У Ластви

Преседан на трибини: Вукан викао и постројавао присталице

  • Извор: Агенције
  • 11.09.2024. 11:17

Четири опозиционе партије организовале су изборну трибину у Ластви коју су обиљежили галама, изругивање и псовање малобројних присталица Листе за правду и ред, ПДП-а, СДС-а и Народног фронта.

Малобројни мјештани дошли су да чују програм и идеје кандидата за градоначелника Требиња Лазара Радана, алу су умјесто убјеђивања у исправност политичких ставова и конкретних дјела чули само увреде и псовке.

Навикао да постројава и елиминише сваког ко не мисли идентично и не аплаудира на сваку његову ријеч, Небојша Вукановић је у сред трибине доживио хистерични напад и почео да урла на сопствене гласаче.

Разлог је бизаран - кратка опаска гласача опозиције којој се није потпуно покорио и спустио главу него се дрзнуо нешто и да каже. И то је било довољно да "Ја, ја и само ја" потпуно изгуби компас.

"Ко је то рекао? Дођи овамо, дођи овамо", кренуо је Вуканов линч на неименованог присталицу, након чега је дио опозиције покушао да смири и спута Вукановића, а други га је соколио опаскама пуним псовки и увреда на адресу грађанина који се није сложио са баш сваком Небојшином реченицом и са трибине отишао понижен и увријеђен.

Како је то све изгледало погледајте у видео снимку са трибине опозиције која је помпезно дошла у Ластву са тридесетак аутомобила, и вјероватно исфрустрирана призором који су затекли на пустој трибини направила преседан какав до сада није виђен. Прво добро наружили и извријеђали присталице, па им тражили подршку и градове.

ако се неко и питао шта би било кад би побиједили, синоћ је добио одговор. Једноумље и диктатура.


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:30 Серија: Ред Рок (12+) (Р)

    ' 'Серија: Ред Рок (12+) (Р)

  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.