U Lastvi

Presedan na tribini: Vukan vikao i postrojavao pristalice

  • Izvor: Agencije
  • 11.09.2024. 11:17

Četiri opozicione partije organizovale su izbornu tribinu u Lastvi koju su obilježili galama, izrugivanje i psovanje malobrojnih pristalica Liste za pravdu i red, PDP-a, SDS-a i Narodnog fronta.

Malobrojni mještani došli su da čuju program i ideje kandidata za gradonačelnika Trebinja Lazara Radana, alu su umjesto ubjeđivanja u ispravnost političkih stavova i konkretnih djela čuli samo uvrede i psovke.

Navikao da postrojava i eliminiše svakog ko ne misli identično i ne aplaudira na svaku njegovu riječ, Nebojša Vukanović je u sred tribine doživio histerični napad i počeo da urla na sopstvene glasače.

Razlog je bizaran - kratka opaska glasača opozicije kojoj se nije potpuno pokorio i spustio glavu nego se drznuo nešto i da kaže. I to je bilo dovoljno da "Ja, ja i samo ja" potpuno izgubi kompas.

"Ko je to rekao? Dođi ovamo, dođi ovamo", krenuo je Vukanov linč na neimenovanog pristalicu, nakon čega je dio opozicije pokušao da smiri i sputa Vukanovića, a drugi ga je sokolio opaskama punim psovki i uvreda na adresu građanina koji se nije složio sa baš svakom Nebojšinom rečenicom i sa tribine otišao ponižen i uvrijeđen.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video snimku sa tribine opozicije koja je pompezno došla u Lastvu sa tridesetak automobila, i vjerovatno isfrustrirana prizorom koji su zatekli na pustoj tribini napravila presedan kakav do sada nije viđen. Prvo dobro naružili i izvrijeđali pristalice, pa im tražili podršku i gradove.

ako se neko i pitao šta bi bilo kad bi pobijedili, sinoć je dobio odgovor. Jednoumlje i diktatura.


Pratite nas i putem Vibera

  • 12:55 Naša Srpska (R)

    ''Naša Srpska (R)

  • 13:20 Dosije (R)

    Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.