Потпредсједник СНСД-а

Петровић о Вукановићу: Таква му је цијела политичка каријера

  • Извор: АТВ
  • 12.09.2024. 12:33

На себи својствен начин Небојша Вукановић, због својих фрустрација и нервозе и недостатка идеја увијек се острви на некога и нађе у другоме кривца, поручио је потпредсједник СНСД-а Лука Петровић коментаришући понашање лидера Листе за правду и ред Небојша Вукановић на предизборној трибини у Ластви.

"Таква му је цијела политичка каријера. Оно што се десило на његовој трибини која је организовао у Мјесној заједници Ластва - видимо да се окомио на човјека који је нешто прокоментарисао, видљиво је са којом жустрином и нервозом је то урадио“, рекао је Петровић.

Како каже, осуђује такво понашање Вукановића.

"Поготово осуђујемо његов деманти у којем је оптужио једног становника, Мирка Павличевића, из Ластве и ставио му мету на чело. Тај човјек није био и не би ни отишао на његову трибину, то сви знају“, додао је.

Како каже, нормално је да људи желе да прокоментаришу одређене ствари.

"Неко је негативно прокоментарисао његове ставове - и по питању његовог односа према Дубровнику, и његовог извињавања и клечања у телевизијској емисији у Дубровнику као и његово клечање по емисијама у Сарајеву. Наравно да људи желе да му дају коментар на такво гостовање, а онда се дичи патриотизмом по Требињу. Вјерујем да ће грађани Требиња апсолутном оцијенити његову фрустрацију и нервозу и сигурно осудити недолично понашање које није први пут. Нажалост ћемо више пута у кампањи имати прилика да видимо његово такво понашање“, закључио је Петровић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

    ''По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.