Централна трибина

Овације за Лазића на бијељинском тргу: ''Хајде да 6. октобра промијенимо Бијељину''

  • Извор: АТВ
  • 03.10.2024. 11:10

Др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине, поручио је синоћ на великој централној трибини СНСД-а у Бијељини да ће бити градоначелник свих грађана и да ће његова врата бити отворена за свакога.

Лазић је, у говору који је изазвао овације на препуном градском тргу у Бијељини, поручио да је његов главни циљ да остави бољу Бијељину и Семберију за све генерације које долазе.

"Мој циљ у кампањи је био да повежемо људе, да умјереном кампањом избацимо политику из свакодневног живота, да се посветимо једни другима и да направимо Бијељину мало бољом, каква народ заслужује да буде. На томе ћемо радити стално, свакога дана и са квалитетним тимом, а не само кад су избори. Ништа од тога не можемо без народа, зато вас позивам да 6. октобра изађете на изборе и гласате за промјену, јер промјена нам доноси само добро", рекао је Лазић.

Према његовим ријечима, Бијељина је тренутно једна затворена средина и то се мора промијенити.

"Ја то увијек поредим са кућом на којој су затворени врата и прозори и у коју нико не улази. Таква кућа је осуђена на пропаст. Ми морамо да отворимо сва врата и све прозоре Семберије и да наша Бијељина продише на крају. Морамо бити повезани са републичким институцијама. То није ради моје личне жеље или жеље других појединаца, него због народа. Ако нисмо повезани, ако не предлажемо и нисмо активни, нема напретка. Вјерујте, кад тражите и предлажете, можете и да добијете. На 'лијепе очи' нико не да ништа. Наравно, неопходна нам је сарадња и са Србијом, да боље комуницирамо са нашим комшијама и прихватимо увијек испружену руку подршке и сарадње", рекао је Лазић.

Он је позвао грађане Семберије да 6. октобра да изаберу промјене како би се Бијељина покренула ка напријед и како би Семберију оставили бољом за сву дјецу и генерације које долазе.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.