Centralna tribina

Ovacije za Lazića na bijeljinskom trgu: ''Hajde da 6. oktobra promijenimo Bijeljinu''

  • Izvor: ATV
  • 03.10.2024. 11:10

Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine, poručio je sinoć na velikoj centralnoj tribini SNSD-a u Bijeljini da će biti gradonačelnik svih građana i da će njegova vrata biti otvorena za svakoga.

Lazić je, u govoru koji je izazvao ovacije na prepunom gradskom trgu u Bijeljini, poručio da je njegov glavni cilj da ostavi bolju Bijeljinu i Semberiju za sve generacije koje dolaze.

"Moj cilj u kampanji je bio da povežemo ljude, da umjerenom kampanjom izbacimo politiku iz svakodnevnog života, da se posvetimo jedni drugima i da napravimo Bijeljinu malo boljom, kakva narod zaslužuje da bude. Na tome ćemo raditi stalno, svakoga dana i sa kvalitetnim timom, a ne samo kad su izbori. Ništa od toga ne možemo bez naroda, zato vas pozivam da 6. oktobra izađete na izbore i glasate za promjenu, jer promjena nam donosi samo dobro", rekao je Lazić.

Prema njegovim riječima, Bijeljina je trenutno jedna zatvorena sredina i to se mora promijeniti.

"Ja to uvijek poredim sa kućom na kojoj su zatvoreni vrata i prozori i u koju niko ne ulazi. Takva kuća je osuđena na propast. Mi moramo da otvorimo sva vrata i sve prozore Semberije i da naša Bijeljina prodiše na kraju. Moramo biti povezani sa republičkim institucijama. To nije radi moje lične želje ili želje drugih pojedinaca, nego zbog naroda. Ako nismo povezani, ako ne predlažemo i nismo aktivni, nema napretka. Vjerujte, kad tražite i predlažete, možete i da dobijete. Na 'lijepe oči' niko ne da ništa. Naravno, neophodna nam je saradnja i sa Srbijom, da bolje komuniciramo sa našim komšijama i prihvatimo uvijek ispruženu ruku podrške i saradnje", rekao je Lazić.

On je pozvao građane Semberije da 6. oktobra da izaberu promjene kako bi se Bijeljina pokrenula ka naprijed i kako bi Semberiju ostavili boljom za svu djecu i generacije koje dolaze.

Pratite nas i putem Vibera