Бијељина

Овације за др Лазића у препуном Центру за културу: Осјећам се као кандидат народа Семберије

  • Извор: АТВ
  • 09.09.2024. 21:00

Када се покрене народ, када се покрене омладина, то мора да да резултате, а млади људи у Бијељини су нам јасно рекли – желе да од свог града направе боље мјесто за живот, поручио је прим. Др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине.

Др Лазић је, у обраћању на скупу у Центру за културу на ком су представљени кандидати СНСД-а за предстојеће локалне изборе, истакао да је крајње вријеме да се бројни потенцијали Семберије искористе за бољи живот Сембераца.

"Вјерујте, када је Бог дијелио љепоту, у Семберији није штедио. Имамо све – од воде, термалне и питке, ријеке, плодну земљу, шуме, зеленило... На овој нашој љепоти позавидјеле би нам и много богатије земље. На нама је да то покренемо. Морамо покренути ради нашег бољег сутра и бољег сутра наше дјеце", поручио је др Лазић.

Др Лазић је истакао да се, иако је кандидат СНСД-а, осјећа као кандидат свих коалиционих партнера који су га подржали, али највише се осјећа као кандидат народа.

"Када народ слушате, никада нећете погријешити. А народ не жели подјеле. Зато сам себи поставио циљ да смиримо тензије и подјеле у нашој Семберији. Мали смо ми по броју да би се дијелили. Политика је ту да буде у служби грађана, а не да нас пребројава и дијели", поручио је др Лазић.

 Он је окупљенима дао обећање да ће, након избора и изборне побједе, обићи цијелу Семберију.

 "Отићи ћу у сва села, у све дијелове града, у наше школе, домове културе, код наших добрих домаћина и да ослушкујем шта народ каже – само тако можете радити како треба, када сте уз народ и са народом. Хоћу Бијељину без подјела, хоћу модеран град, хоћу села у којима се лијепо живи. Живјела нам наша Бијељина, живјела Семберија, живјела Република Српска!".

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм