Bijeljina

Ovacije za dr Lazića u prepunom Centru za kulturu: Osjećam se kao kandidat naroda Semberije

  • Izvor: ATV
  • 09.09.2024. 21:00

Kada se pokrene narod, kada se pokrene omladina, to mora da da rezultate, a mladi ljudi u Bijeljini su nam jasno rekli – žele da od svog grada naprave bolje mjesto za život, poručio je prim. Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.

Dr Lazić je, u obraćanju na skupu u Centru za kulturu na kom su predstavljeni kandidati SNSD-a za predstojeće lokalne izbore, istakao da je krajnje vrijeme da se brojni potencijali Semberije iskoriste za bolji život Semberaca.

"Vjerujte, kada je Bog dijelio ljepotu, u Semberiji nije štedio. Imamo sve – od vode, termalne i pitke, rijeke, plodnu zemlju, šume, zelenilo... Na ovoj našoj ljepoti pozavidjele bi nam i mnogo bogatije zemlje. Na nama je da to pokrenemo. Moramo pokrenuti radi našeg boljeg sutra i boljeg sutra naše djece", poručio je dr Lazić.

Dr Lazić je istakao da se, iako je kandidat SNSD-a, osjeća kao kandidat svih koalicionih partnera koji su ga podržali, ali najviše se osjeća kao kandidat naroda.

"Kada narod slušate, nikada nećete pogriješiti. A narod ne želi podjele. Zato sam sebi postavio cilj da smirimo tenzije i podjele u našoj Semberiji. Mali smo mi po broju da bi se dijelili. Politika je tu da bude u službi građana, a ne da nas prebrojava i dijeli", poručio je dr Lazić.

 On je okupljenima dao obećanje da će, nakon izbora i izborne pobjede, obići cijelu Semberiju.

 "Otići ću u sva sela, u sve dijelove grada, u naše škole, domove kulture, kod naših dobrih domaćina i da osluškujem šta narod kaže – samo tako možete raditi kako treba, kada ste uz narod i sa narodom. Hoću Bijeljinu bez podjela, hoću moderan grad, hoću sela u kojima se lijepo živi. Živjela nam naša Bijeljina, živjela Semberija, živjela Republika Srpska!".

Pratite nas i putem Vibera