Локални избори

Малиновић: Грахово има шта да понуди

  • Извор: СРНА
  • 04.10.2024. 09:56

Кандидат СНСД-а за начелника Босанског Грахова Петар Малиновић рекао је да ће, уколико добије подршку бирача на предстојећим локалним изборима, настојати да се оформи дом здравља у овој општини, те подстаћи развој туризма јер овај крај има шта да понуди.

"Дом здравља у Грахову неопходан је да наши људи више не би морали одлазити по упутнице стотину километара. Важно је да у нашој локалној заједници побољшамо здравствену заштиту", изјавио је Срни Малиновић.

Малиновић је нагласио да је Босанско Грахово град са огромним потенцијалом, богатом историјом, културном баштином и предивном природом и да је потребно уложити велике напоре за развој кроз искориштавање природних ресурса и развој туризма.

"Уредићемо Шаторско језеро које је природни бисер. У туристичку понуду уврстићемо пећину Леденицу, родну кућу Гаврила Принципа у Обљају, затим село са највише извора питке воде у Европи - Преодац. Грахово, заиста има шта да понуди", нагласио је Малиновић.

Он је истакао да ће посебна пажња бити посвећена млади који су покретач друштва и њиховом запошљавању што је услов њиховог останка у родном граду.

Малиновић је навео да ће много пажње посветити побољшању функционисања водоводне мреже.

Он је указао на значај подршке пољопривреди и побољшања услова за развој сточарства, као и потребу обнове инфраструктуре и успостављања комуналног предузећа.

"Стипендираћемо школарце, пружити помоћ култури, спорту и образовању. Учинићемо наше Грахово добрим мјестом за живот", поручио је Малиновић и изразио увјерење да ће бирачи у Босанском Грахову дати подршку СНСД-у. 

Пратите нас и путем Вибера