Члан Градског одбора СНСД

Лукач: Станивуковић ствара димну завјесу да сакрије своје грешке и неспособност

  • Извор: РТРС
  • 15.09.2024. 15:48

Посљедњи очајнички покушај Драшка Станивуковића да скрене пажњу са сопствених неуспјеха и лажи око "картица пријатељства", оптужујући угледне људе попут Николе Шобота и Владе Ђајића, само показује колико се Станивуковић изгубио у својој немоћи и параноји.

Рекао је то члан Градског одбора СНСД Бањалука Драган Лукач.

Лукач истиче да су ниске и бесмислене оптужбе о “крађи слова” у Ћириличном парку, у које је покушао да увуче часне докторе, дно његове политике.

– Станивуковићу, твоје оптужбе нису ништа друго него још један покушај да сакријеш истину о свом катастрофалном вођењу града. Док Бањалука трпи због твојих лажних обећања, ти измишљаш завјере и тражиш кривце у свима осим у себи. Питања о полиграфу и МУП служе само да створиш димну завјесу, како би избјегао одговорност за своје грешке и неспособност – нагласио је Лукач.

Лукач је поручио Станивуковићу да умјесто што покушава лажима и конструкцијама да напада људе који свакодневно раде за добробит Бањалуке, треба да се суочи са сопственим неуспјесима.

– Грађани Бањалуке ти више не вјерују. Твоје картице пријатељства су се распале, твоји лажни пројекти пропадају, а сада мислиш да можеш кривити друге за своје грешке. Умјесто што прозиваш докторе, који имају на хиљаде конкретних д‌јела да докажу своју искреност пред Бањалуком, боље би ти било да почнеш да пакујеш своје кутије. Због твојих превара, лажи и неспособности, тебе и твоју екипу другара народ ће отпустити 6. октобра. Грађани Бањалуке су сити твојих лажних обећања и играња са њиховом судбином – каже Лукач, пише РТРС.

Он истиче да је вријеме да Станивуковић коначно преузме одговорност и да се повуче из Градске куће коју је, како је навео, својим д‌јеловањем уназадио.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Манастири

    Манастири

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Хотел Београд (12+)

    Хотел Београд (12+)

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)