Član Gradskog odbora SNSD

Lukač: Stanivuković stvara dimnu zavjesu da sakrije svoje greške i nesposobnost

  • Izvor: RTRS
  • 15.09.2024. 15:48

Posljednji očajnički pokušaj Draška Stanivukovića da skrene pažnju sa sopstvenih neuspjeha i laži oko "kartica prijateljstva", optužujući ugledne ljude poput Nikole Šobota i Vlade Đajića, samo pokazuje koliko se Stanivuković izgubio u svojoj nemoći i paranoji.

Rekao je to član Gradskog odbora SNSD Banjaluka Dragan Lukač.

Lukač ističe da su niske i besmislene optužbe o “krađi slova” u Ćiriličnom parku, u koje je pokušao da uvuče časne doktore, dno njegove politike.

– Stanivukoviću, tvoje optužbe nisu ništa drugo nego još jedan pokušaj da sakriješ istinu o svom katastrofalnom vođenju grada. Dok Banjaluka trpi zbog tvojih lažnih obećanja, ti izmišljaš zavjere i tražiš krivce u svima osim u sebi. Pitanja o poligrafu i MUP služe samo da stvoriš dimnu zavjesu, kako bi izbjegao odgovornost za svoje greške i nesposobnost – naglasio je Lukač.

Lukač je poručio Stanivukoviću da umjesto što pokušava lažima i konstrukcijama da napada ljude koji svakodnevno rade za dobrobit Banjaluke, treba da se suoči sa sopstvenim neuspjesima.

– Građani Banjaluke ti više ne vjeruju. Tvoje kartice prijateljstva su se raspale, tvoji lažni projekti propadaju, a sada misliš da možeš kriviti druge za svoje greške. Umjesto što prozivaš doktore, koji imaju na hiljade konkretnih d‌jela da dokažu svoju iskrenost pred Banjalukom, bolje bi ti bilo da počneš da pakuješ svoje kutije. Zbog tvojih prevara, laži i nesposobnosti, tebe i tvoju ekipu drugara narod će otpustiti 6. oktobra. Građani Banjaluke su siti tvojih lažnih obećanja i igranja sa njihovom sudbinom – kaže Lukač, piše RTRS.

On ističe da je vrijeme da Stanivuković konačno preuzme odgovornost i da se povuče iz Gradske kuće koju je, kako je naveo, svojim d‌jelovanjem unazadio.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: