Кандидат СНСД-а за градоначелбика

Лазић: Учинити Бијељину бољим мјестом за живот

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 14:23

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић истакао је данас на почетку предизборне кампање да је ово за њега један нови изазов и да ће уколико буде изабран искористити своје капацитете да учини Бијељину бољим мјестом за живот.

"Као што се медицина бори да спасе живот, тако политика треба да побољша квалитет тог живота", додао је Лазић.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Бојан Савић рекао је новинарима да су кандидати ове странке заинтересовани да донесу пријеко потребне промјене у Бијељини.

Он је нагласио да је народу доста подјела и изразио увјерење у побједу.

Залијепљен први плакат СНСД-а у Приједору: Сигурни у побједу и одличан резултат

Залијепљен први плакат СНСД-а у Приједору: Сигурни у побједу и одличан резултат

"Радили смо, радимо и радићемо још више након 6. октобра. Овдје су квалитетни људи који су јако заинтересовани за Бијељину. Ту су људи који овдје живе и који хоће да донесу промјене, а знамо да оне не иду увијек тако лако. Бијељини и Семберији је пријеко потребна промјена", рекао је Савић.

Он је истакао да ће кандидати, заједно са доктором Лазићем, у наредних мјесец дана презентовати програм развоја града суграђанима, уз слоган "Побиједиће Бијељина, побиједиће Семберија".

"Сигурни смо да ће 6. октобра побиједити уједињена Семберија, јер је народу доста подјела. Сити су сваке врсте разједињености. Побиједиће јака, нова, патриотска другачија, уједињена Семберија", рекао је Савић.

Кандидати ове странке почели су данас предизборну кампању симболичним лијепљењем плаката на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића у Бијељини.

Пратите нас и путем Вибера