Портпарол СНСД-а

Ковачевић: Миличевић жртовао комплетан СДС да би сачувао своју фотељу у Теслићу

  • Извор: СРНА
  • 02.10.2024. 12:59

Очигледно је да је кандидат СНСД-а за начелника општине Теслић Недељко Керић довољно снажан да је натјерао Милана Миличевића да жртвује комплетан СДС и да се посвети исључиво чувању своје главе и фотеље у Теслићу, што довољно говори о њему као било каквом лидеру и некоме ко би на било који начин могао да ради било шта одговорно у Републици Српској, изјавио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Коментаришући Миличевићеву изјаву да Српска већ дуго живи на резерви, од данас до сутра, те да је систем вриједности је изокренут, Ковачевић је нагласио да је било каква реакција актуелног начелника општине Теслић и предсједника СДС-а Милана Миличевића изненађујућа, јер су потпуно заборавили да тај човјек постоји.

"Иако је предизборна кампања, за очекивати је да лидери странака буду активни сваки дан. Предсједник СНСД-а Милорад Додик је и те како активан. Обишао је цијелу Републику, обилази и даље. Нема једног педља, који Милорад Додик у кампањи није обишао. За разлику од Додика, Миличевић је неко кога смо потпуно заборавили. Јутрос ми је требало неко вријеме да се сјетим ко је човјек", рекао је Ковачевић за РТРС.

Он је нагласио да СНСД наставља да води бригу о цијелој Српској и мисли да ниједан грађанин у то не сумња.

"Оно што нас занима јесте увијек и искључиво побједа Републике Српске и зато - побиједиће Српска", поручио је Ковачевић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.