Portparol SNSD-a

Kovačević: Miličević žrtovao kompletan SDS da bi sačuvao svoju fotelju u Tesliću

  • Izvor: SRNA
  • 02.10.2024. 12:59

Očigledno je da je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić Nedeljko Kerić dovoljno snažan da je natjerao Milana Miličevića da žrtvuje kompletan SDS i da se posveti isljučivo čuvanju svoje glave i fotelje u Tesliću, što dovoljno govori o njemu kao bilo kakvom lideru i nekome ko bi na bilo koji način mogao da radi bilo šta odgovorno u Republici Srpskoj, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Komentarišući Miličevićevu izjavu da Srpska već dugo živi na rezervi, od danas do sutra, te da je sistem vrijednosti je izokrenut, Kovačević je naglasio da je bilo kakva reakcija aktuelnog načelnika opštine Teslić i predsjednika SDS-a Milana Miličevića iznenađujuća, jer su potpuno zaboravili da taj čovjek postoji.

"Iako je predizborna kampanja, za očekivati je da lideri stranaka budu aktivni svaki dan. Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je i te kako aktivan. Obišao je cijelu Republiku, obilazi i dalje. Nema jednog pedlja, koji Milorad Dodik u kampanji nije obišao. Za razliku od Dodika, Miličević je neko koga smo potpuno zaboravili. Jutros mi je trebalo neko vrijeme da se sjetim ko je čovjek", rekao je Kovačević za RTRS.

On je naglasio da SNSD nastavlja da vodi brigu o cijeloj Srpskoj i misli da nijedan građanin u to ne sumnja.

"Ono što nas zanima jeste uvijek i isključivo pobjeda Republike Srpske i zato - pobijediće Srpska", poručio je Kovačević.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.